Teamleider Lars over SIMA

‘’Locaties aanmaken, specificaties toevoegen en mijn team aansturen; ik kan het allemaal met SIMA!’’

Lars Vlieger is teamleider bij EU-Facility Services, onderdeel van de House of Covebo. Covebo is een uitzendpartij met bijna 10.000 uitzendkrachten en telt zelf ruim500 medewerkers verspreid over locaties in 7 landen. Lars werkt op de locatie in Nijkerk en houdt zich voornamelijk bezig met de inrichting en uithuizing van de 900 particuliere woningen en meerdere campussen die speciaal ingericht zijn voor uitzendkrachten. De inrichting en uithuizing van al deze locaties is een veelomvattende taak die veel aansturing en communicatie vereist. Lars is dan ook blij dat Covebo ongeveer een half jaar geleden de samenwerking is gestart met BookThat Group en daardoor is gaan werken beheersoftware SIMA.

Gebruiksvriendelijk en efficiënt

Lars werkt inmiddels al bijna 5 jaar voor Covebo. Sinds 1 januari 2022 is het bedrijf genaamd EU-Facility Services opgericht waaronder nu alle facilitaire zaken terechtkomen van de House of Covebo. Sindsdien is hij zelf ook werkzaam onder dit label. Lars stuurt een team van vier mensen aan die dagelijks bezig is met de inrichting en uithuizing van huisvesting locaties. Alle informatie die werd doorgegeven vanuit zowel dit team als de vastgoedeigenaren, kwam bij hem binnen via appjes, telefoontjes en mails in allemaal losse Excel en Word bestanden. Hij is daarom ook ontzettend blij dat Covebo is overgestapt naar beheersoftware SIMA van BookThat Group. Lars vertelt: ‘’De software is gemakkelijk in gebruik, na een korte uitleg ben ik ermee aan de slag gegaan. Het is eenvoudig om door de software te navigeren, het wijst zichzelf! SIMA geeft mij een duidelijk overzicht van de huidige status en specificaties van alle huisvestingslocaties waardoor ik efficiënt kan werken.’’

Hij vervolgt: ‘’Ik hoef mijn informatie niet meer uit 10 kanalen en programma’s te halen en informatie in diverse bestanden te noteren als ik word gebeld door bijvoorbeeld een vastgoedeigenaar; alles staat nu in SIMA’’. Lars werkt veel vanuit SIMA en stuurt zijn team die op vastgoedlocaties bezig zijn met inrichten en uithuizen aan via deze software. ‘’Het team dat ik aanstuur, haalt al zijn informatie uit SIMA. Daarnaast vullen ze ook zelf issues en opmerkingen in wanneer ze ergens tegenaan lopen op een locatie. Ook voor hen is het programma gebruiksvriendelijk en prettig in gebruik.’’ Lars vervolgt: ‘’Doordat SIMA in diverse lagen van de organisatie inzetbaar is, vormt het een prettig systeem waarin iedereen informatie kan toevoegen en inzien. Hierdoor hoef ik niet steeds zelf alle informatie per mail of telefoon terug te koppelen’’.

Ideaal voor op kantoor en onderweg

Ook vertelt Lars: ‘’De mensen die op de locaties zelf aan het werk zijn, gebruiken SIMA voornamelijk vanaf hun mobiel of tablet. Ze kunnen dus ten alle tijde alle specificaties van de woning opzoeken of zelf issues, opmerkingen en foto’s toevoegen. Deze kan ik vervolgens direct terugzien in het systeem.’’ Deze functionaliteiten maken het werk voor Lars een stuk prettiger.

Lars beveelt SIMA aan

Door SIMA is Lars zijn werk veel prettiger geworden. ‘’Door SIMA heb ik veel meer rust in mijn hoofd gekregen. Wat ik heel fijn vind, is dat ik in één oogopslag kan zien waar mijn team aan de slag is en wat voor werk er nog openstaat. Door dit overzicht kan ik het werk efficiënter inplannen en kan ik meerdere zaken tegelijkertijd aanpakken door op één dag mijn team naar meerdere locaties te sturen die actie vereisen en dicht bij elkaar in de buurt zitten. Dit overzicht had ik voor SIMA niet waardoor ik dit niet efficiënt kon inplannen. Wat ik ook een groot voordeel vind, is dat mijn team direct inzicht heeft in de informatie of opmerkingen die ik toevoeg. Ik hoef hierdoor tussendoor geen zaken meer terug te koppelen, ze kunnen het zelf meteen inzien door het programma te openen!’’. Lars concludeert: ‘‘Locaties aanmaken, specificaties toevoegen en mijn team aansturen; ik kan het allemaal met SIMA!’’. Mooi om te horen dat Lars zo blij is met deze nieuwe manier van werken!