Software en bedrijven bouwer:

BookThat Flex

BookThat Flex is hét online platform waar leegstaande woningen van vastgoedeigenaren en uitzendbureaus worden verhuurd aan partijen die arbeidsmigranten huisvesten. Tijdens dit proces kunnen wij werk uit handen nemen en ervoor zorgen dat woning comfortabel en representatief wordt opgeleverd. Wij zorgen dat je een goed rendement of besparing behaalt op leegstaande woningen.

BookThat Flex werkt succesvol samen met meer dan 360 uitzendpartijen, met een totaal aanbod van +8000 bedden. Al onze locaties zijn SNF gecertificeerd.

BookThat Entertainment

BookThat Entertainment is het platform waar jouw passie een plek krijgt. Laat zien wat jij te bieden hebt zodat mensen die op zoek zijn naar talenten, diensten of producten een duidelijk beeld krijgen en gemakkelijk met je in contact kunnen komen. BookThat Entertainment verbindt gepassioneerde mensen om zo unieke momenten te creëren.


Heyu

Heyu is een state-of-the-art recruitment platform. Het platform geeft werkzoekende de kans om een baan te vinden die écht goed bij ze past. Door het creëren van een persoonlijk profiel met daaraan gekoppelde assessments, wordt het mogelijk om de perfecte match te maken tussen vacatures en werknemers.Nieuwsgierig naar ons verhaal?

.site-footer { background-color: #e226; }