BT Check-In app

De app voor werkgevers en uitzendorganisaties die de informatievoorziening van hun internationale medewerkers willen verbeteren op het gebied van wonen, werken en leven in Nederland. De BT Check-In app biedt werkgevers de mogelijkheid om de totale informatievoorziening en samenwerking met hun internationale medewerkers te digitaliseren en automatiseren vanuit één app. 

Video afspelen

“De BT Check-In app, de encyclopedie voor (inter)nationale medewerkers, een handboek op broekzak formaat die hen op elk moment van de dag wegwijs maakt op het gebied van wonen, werken en leven in Nederland.”

Home III
  • Meertalig

    Communiceren met internationale medewerkers is niet altijd eenvoudig. De BT Check-In app biedt de mogelijkheid voor gebruikers om alle essentiële informatie omtrent wonen, werken en leven in hun eigen taal in te stellen.

  • Subscription model

    Geen hoge investering of dure onderhoudskosten. Een logische abonnement structuur op basis van het aantal gebruikers per maand is hoe wij werken. Daarnaast is BookThat Group ook verantwoordelijk voor de security, hosting, onderhoud en doorontwikkeling van de app.

  • Eenvoudig beheer

    Vanuit één centraal dashboard is de app eenvoudig op te bouwen en te wijzigen. Het toevoegen of verwijderen van content is erg gemakkelijk, net als het aanmaken en registreren van bijvoorbeeld woningen en nieuwe uitzendkrachten.

Maatwerk

De BT Check-In app bevat functionaliteiten die de basis vormen voor een betere informatievoorziening richting internationale medewerkers.

Deze basis gebruiken wij om een applicatie volledig naar de klantwens te ontwikkelen. Dankzij het aanvullende maatwerk sluit de app naadloos aan op de bedrijfsprocessen van onze klanten. 

Denk bij maatwerk aan het integreren van bestaande systemen, het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten of het creëren van een totaal eigen design.   

*Rechts een overzicht van de basis functionaliteiten

Home info

De BookThat Check In app maakt het eenvoudig om alle essentiele informatie rondom huisvesting met internationale medewerkers te delen. De app geeft inzicht in de voorzieningen die de woning biedt door het verschaffen van bijvoorbeeld afbeeldingen, de WIFI-code, huisregels en andere essentiële info. Het is eenvoudig om zelf woningen toe te voegen, te verwijderen of informatie omtrent een woning aan te passen. Op deze manier blijft de informatie altijd actueel.

Explore

Met de explore functie maken jullie arbeidsmigranten wegwijs binnen hun nieuwe leefomgeving door ze te voorzien van geautomatiseerde route informatie. Door gebruik te maken van deze functie kunnen handige locaties worden weergeven zoals de dichtstbijzijnde sportscholen, supermarkten, OV-aansluitingen, restaurants en zorgvoorzieningen zoals de dokter en het ziekenhuis. Door gebruik te maken van Google API kunnen werknemers eenvoudig naar plekken navigeren en weten ze ook altijd de snelste weg naar hun woning terug te vinden.

Opdrachtgever

Zorg dat arbeidsmigranten vóór hun eerste werkdag al op de hoogte zijn van alle belangrijke informatie omtrent hun nieuwe baan. Binnen de app is er de mogelijkheid om zelf informatie te plaatsen over jullie organisatie en de toekomstige werkgever van de arbeidsmigrant. Hierbij kan gedacht worden aan algemene informatie over het bedrijf, maar ook instructievideo’s of uitleg over de werkzaamheden die van belang zijn voor de arbeidsmigrant. Op deze manier kunnen arbeidsmigranten zich van tevoren goed voorbereiden op hun werkzaamheden in Nederland.

Communicatie

De BT Check-In app biedt de mogelijkheid om direct te communiceren met arbeidsmigranten door middel van een inboxunctie. Binnen deze functie kunnen arbeidsmigranten terecht met vragen die de app nog niet heeft beantwoord. Op deze manier is direct contact tussen jullie en de arbeidsmigrant 24/7 mogelijk. 

FAQ

De FAQ functie zorgt ervoor dat veel voorkomende vragen van arbeidsmigranten op voorhand al beantwoord kunnen worden. Dit levert vervolgens een tijdsbesparing op voor jullie interne organisatie en coördinatoren. Door een gestructureerde FAQ aan te bieden met vragen ingedeeld per categorie, creëer je duidelijkheid en overzicht met vragen en antwoorden op de meest gestelde vragen van arbeidsmigranten.

Reviews & schade

De BT Check-In app biedt de mogelijkheid voor arbeidsmigranten om schades te melden of klachten en reviews achter te laten. De werkgever kan bijvoorbeeld reviews over de werkplek opvragen bij de arbeidsmigrant. Tegelijkertijd hebben arbeidsmigranten de mogelijkheid om zelf onvrede te uiten door via de app een klacht in te dienen. Bij schademeldingen kan gedacht worden aan schades aan vastgoed, mobiliteit en inventaris. Doordat schades direct kunnen worden doorgeven in de app, zijn verhuurders ten alle tijde op de hoogte van de huidige staat van hun objecten.

Documenten

De BT Check-In app maakt het mogelijk om bestaande systemen te integreren waardoor essentiele documentatie gedeeld kan worden met jullie internationale medewerkers. Denk hierbij aan het tonen van salarisstroken, contracten en urenregistraties. Voorkom de versnippering van documenten door alles op één plek te bewaren en verbeter de distributie van informatie door eenvoudig documenten toe te voegen. Hierdoor ontstaat er een digitaal dossier voor alle internationale medewerkers.

Overheid & derden

De BT Check-In app bevat een content bibliotheek waarin de belangrijkste bovengemeentelijke informatie voor arbeidsmigranten is opgenomen. Denk hierbij aan overheidsinformatie vanuit bronnen als Workinnl of andere instanties zoals Healthcare for Internationales die zich inzetten voor het welzijn van internationale medewerkers in Nederland. Als uitzendorganisatie bepalen jullie zelf welke content uit de bibliotheek relevant is om te delen en dus in de app wordt opgenomen. Dankzij deze functie beschikken jullie medewerkers over alle informatie die nodig is om volwaardig inwoner van Nederland te zijn.

Samen eens sparren?

In 5 stappen van visie naar oplevering

Eerst even pas op de plaats voordat we uit de startblokken schieten. Tijdens de onderzoeksfase brengen we de wensen en eisen omtrent de app in kaart. Op deze manier leren wij jullie business kennen en kunnen wij doelgericht ontwikkelen. 

Afhankelijk van de wensen, eisen en technische specificaties van de app, adviseren wij over de beste en slimste manier van ontwikkelen en de eventuele tijd en kosten die dat met zich meebrengt. 

Je kunt erop vertrouwen dat onze bedrijfsvoering, informatiebeveiliging, klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening goed voor elkaar is dankzij de ISO27001 certificering van onze developers.

Wanneer de app live  is, begint het echte werk pas! Wij verzorgen het complete beheer: van vrijblijvende support en onderhoud tot en met 24/7 SLA’s.

Wij zijn constant bezig met verbeteringen en doorontwikkelingen van de app. Wij zullen dan ook updates blijven uitvoeren.

Wanneer er vanuit jullie behoefte is aan specifiek maatwerk, dan gaan wij daarover graag met jullie in gesprek. 

Nieuwsgierig naar de Check-In app en wat deze voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Vertrouwd door

FAQ

Dit kan zeker. De app kan volledig in eigen kleuren worden ingericht. Ook kunnen logo’s en afbeeldingen naar wens worden toegevoegd zodat de app aansluit bij de huisstijl van jullie organisatie.

Na de eerste 12 maanden is het abonnement maandelijks opzegbaar. In de eerste 12 maanden kan dit nog niet.

De informatie van de BT Check-In app is beschikbaar in het Nederlands, Bulgaars, Engels, Ests, Grieks, Hongaars, Italiaans, Lets, Litouws, Pools, Portugees, Roemeens, Sloveens, Slowaaks, Spaans , Tsjechisch, Deens, Duits, Frans, Indonesisch, Japans, Russisch, Turks en Zweeds

Naast het pakket met basisfunctionaliteiten kun je zelf themategels toevoegen aan de app. Dit kan je doen door eenvoudig zelf een tegel aan te maken in de BT Check-In app en daar naar eigen behoefte content aan toe te voegen.

De inhoud van de app is volledig in te vullen naar eigen wens en beheer je dus zelf. De BT Check-In app biedt wel een content bibliotheek aan waarin de belangrijkste bovengemeentelijke informatie voor arbeidsmigranten is opgenomen. Denk hierbij aan overheidsinformatie vanuit bronnen als WorkinNL of andere instanties zoals Healthcare for Internationals die zich inzetten voor het welzijn van internationale medewerkers in Nederland. Als organisatie bepalen jullie zelf welke content uit de bibliotheek relevant is om te delen en dus in de app wordt opgenomen. 

Email Address

ekris@bookthat.nl

Telephone Number

+31 6 31 66 89 27

.site-footer { background-color: #e226; }