BOUW JOUW PLATFORM MET BOOKTHAT GROUP

Vertrouwd door

Waarom wil ik een platform?

Een platform is een maatwerk oplossing, die jouw organisatie helpt met voorop lopen binnen jullie vakgebied. Een goed werkend platform ondersteund, automatiseert, integreert, communiceert en is ontworpen om eenvoudig en snel bediend te worden door de gebruiker.

 

Veilig, dynamisch en gebruiksvriendelijk. Het een platform helpt jou bij het creëren van nieuwe businessmodellen, community ’s met elkaar te verbinden, unieke klantervaring te realiseren of de time-to-market te versnellen.

 

Daarnaast kan een platform ervoor zorgen dat medewerkers slimmer en sneller kunnen werken, door processen te digitaliseren en essentiële systemen aan elkaar te koppelen.

Samen eens sparren?

BOOKTHAT GROUP

LEKKER ANDERS

Met onze vernieuwende aanpak voor het bouwen van platformen, helpen wij onze klanten met het vertalen van hun visie naar een tastbaar product. Wij geloven dat het wiel niet altijd opnieuw uitgevonden hoeft te worden en dat de meeste platformen overeenkomsten met elkaar hebben en dus dezelfde basis zouden kunnen gebruiken.

Daarom hebben eigen white-label product ontwikkeld, het BT-Platform. Dit product staat altijd aan de basis van het platform dat wij voor onze klanten bouwen, hierdoor kunnen wij sneller en voordeliger ontwikkelen, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit of functionaliteiten.

Nieuwsgierig naar het BT-Platform?

Future-Proof

Onderhoud & beheer

Development in no-time

User Experience

In-Control

Price-Plan

Van visie naar product in 8 duidelijke stappen

Wij identificeren de business goals en bepalen welke rol het platform kan spelen om die te behalen. Waar staan we nu, waar werken we naartoe en welke stappen zijn er nodig om die doelen te bereiken?

Eerst een pas op de plaats voordat we uit de startblokken schieten. Tijdens de het onderzoek brengen we de doelgroep en context van het platform in kaart, om zo in een later stadium doelbewust te kunnen werken en snel te kunnen schakelen.

Afhankelijk van de wensen, eisen en technische specificaties van het platform adviseren we je graag over het juiste CMS-systeem, framework of de beste front-end technieken.

Een platform bouwen doe je samen. We werken Agile, ontwikkelen in met de nieuwste technieken en leveren continu nieuwe onderdelen op en toetsen doorlopend of we nog op de goede weg zijn.

Je kunt erop vertrouwen dat onze bedrijfsvoering, informatiebeveiliging, klanttevredenheid en kwaliteit van onze dienstverlening dik in orde is dankzij de ISO27001 certificering van onze developers.

Bij livegang van het platform begint het eigenlijk pas! We verzorgen het complete beheer: van vrijblijvende support en onderhoud tot en met 24/7 SLA’s.

Toggle Inhoud
Pricing

Bepaal zelf hoe jij betaalt en welk niveau van service het beste bij jouw situatie past!

Ontstaan vanuit de gedachten dat platformen voor iedereen bereikbaar zouden moeten zijn. Wij begrijpen heel goed, dat een custom-build platform voor de ene organisatie eenvoudiger te bereiken is dan voor de ander. Met ons “subscription-model” proberen wij de drempel voor organisaties te verlagen om een succesvol eigen platform te ontwikkelen en daardoor tegen relatief lage kosten nieuwe kansen te ontdekken. 

 

 

Subscription model,

Maandelijks abonnement + kleine investering vooraf als kick-starter van het project. Hierbij wordt de klant geen eigenaar van het platform en zullen wij al het beheer, onderhoud en support verzorgen. De klant blijft vanzelfsprekend wel eigenaar van het concept en data. *

*De maandelijkse kosten en eenmalige investering worden bepaald op basis van de omvang van het platform en de gekozen services.

Éénmalige betaling,

Hier kan de klant eigenaar worden van het platform en kan ervoor kiezen om na overdracht alles in eigen beheer te houden. Uiteraard is het ook mogelijk om al het beheer, onderhoud en support door BookThat Group uit te laten voeren. *

* De investering van het platform wordt bepaald op basis van het totale project, daarnaast zijn aanvullende kosten afhankelijk van de gekozen services.

Optie 1

Eenmalig & Subscription
  • Beheer
  • Onderhoud
  • Support

optie 2

Eenmalig & Subscription
  • Beheer
  • Onderhoud

Optie 3

Eenmalig

  • SupportOptie 4

Eenmalig

  • Geen serviceFAQ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Toggle Inhoud
Toggle Inhoud
Toggle Inhoud
.site-footer { background-color: #e226; }