BookThat Group

Build your App

Vraag een demo aan

Het BT-Platform is een maatwerk oplossing, die onze klanten helpt met voorop lopen binnen hun vakgebied. Het platform ondersteund, automatiseert, integreert, communiceert en is ontworpen om eenvoudig en snel bediend te worden door de gebruiker.

 

Veilig, dynamisch en gebruiksvriendelijk. Het BT-Platform helpt onze klanten bij het creëren van nieuwe businessmodellen, community ’s met elkaar te verbinden, unieke klantervaring te realiseren of de time-to-market te versnellen.

Daarnaast, helpt het medewerkers slimmer en sneller te werken, door processen te digitaliseren en essentiële systemen aan elkaar te koppelen.

Vertrouwd door
BookThat Group

Een applicatie

binnen enkele
weken

Met onze vernieuwende aanpak voor het bouwen van platformen, helpen wij onze klanten met het vertalen van hun visie naar een tastbaar product. Wij geloven dat het wiel niet altijd opnieuw uitgevonden hoeft te worden en dat de meeste platformen overeenkomsten met elkaar hebben en dus dezelfde basis zouden kunnen gebruiken.

Daarom hebben eigen white-label product ontwikkeld, het BT-Platform. Dit product staat altijd aan de basis van het platform dat wij voor onze klanten bouwen, hierdoor kunnen wij sneller en voordeliger ontwikkelen, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit of functionaliteiten.

Ontwikkel een App

Creëer nieuwe businessmodellen, verbind community's, realiseer unieke klantervaringen of verkort jouw time-to-market

Ontwikkel een applicatie

Ondersteun, automatiseer, integreer en communiceer beter met jouw doelgroep.

FAQ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Toggle Inhoud
Toggle Inhoud
Toggle Inhoud
.site-footer { background-color: #e226; }