Online platform ontwikkelen

Wij ontwikkelen maatwerk platformen die onze klanten helpen bij het creëren van nieuwe businessmodellen, het realiseren van unieke klantervaringen, het verkorten van de time-to-market of het verbinden van communities.

Veilig, dynamisch en gebruiksvriendelijk. Ontdek waarom onze klanten voor het BT-Platform kiezen. 

Vertrouwd door

Waarom een platform?

Een platform is een maatwerk oplossing die jouw organisatie helpt om voorop te lopen binnen jullie vakgebied. Een goed werkend platform ondersteunt, automatiseert, integreert en communiceert. Daarnaast is een platform ontworpen om eenvoudig en snel bediend te worden door de gebruiker.

Veilig, dynamisch en gebruiksvriendelijk. Onze software helpt jou bij het creëren van nieuwe businessmodellen, het verbinden van communities, het realiseren van unieke klantervaringen of het versnellen van de time-to-market.

Daarnaast biedt een platform de mogelijkheid voor medewerkers om slimmer en sneller kunnen werken door essentiële systemen aan elkaar te koppelen. 

BOOKTHAT GROUP

LEKKER ANDERS

Met onze vernieuwende aanpak voor het bouwen van platformen, helpen wij onze klanten met het vertalen van hun visie naar een tastbaar product. Wij geloven dat het wiel niet altijd opnieuw uitgevonden hoeft te worden en dat de meeste platformen overeenkomsten met elkaar delen en dus dezelfde basis zouden kunnen gebruiken.

Daarom hebben wij een eigen white-label product ontwikkeld; het BT-Platform. Dit product staat altijd aan de basis van het platform dat wij voor onze klanten ontwikkelen. Hierdoor kunnen wij sneller en voordeliger ontwikkelen, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit of functionaliteiten.

Nieuwsgierig naar het BT-Platform?

Future-Proof

Lees Meer

Het BT-Platform is volledig onafhankelijk. Hier is bewust voor gekozen zodat onze klanten niet vastzitten aan softwarepakketten van derden. Dankzij onze API-First werkwijze, is het platform klaar voor integratie met bijna alle bestaande en toekomstige IT-landschappen/systemen.

Wij maken gebruik van vooruitstrevende technieken zoals Kubernetes en Microservice. Hierdoor is het voor ons mogelijk om platformen extreem schaalbaar maken en zijn onze klanten altijd voorbereid op toekomstige omstandigheden.

Onderhoud & beheer

Lees Meer

Zaken doen met BookThat Group betekent een zorgeloze samenwerking. Wij bouwen niet alleen jullie platform, wij regelen ook alle randzaken zoals infrastructuur, hosting, ontwikkeling en security. Zorgen jullie dat de business blijft groeien? Dan zorgen wij dat het platform met jullie mee groeit, onderhouden wordt en goed beveiligd blijft. Op deze manier kunnen jullie je blijven focussen op het geen waar jullie goed in zijn!

Development in no-time

Lees Meer

Het BT-Platform is volledig onafhankelijk. Hier is bewust voor gekozen zodat onze klanten niet vastzitten aan softwarepakketten van derden. Dankzij onze API-First werkwijze is het platform klaar voor integratie met bijna alle bestaande en toekomstige IT-landschappen/systemen.

User Experience

Lees Meer

Platforms zijn maatwerk, net als de ervaring van elke unieke gebruiker. Het creëren van een unieke gebruikerservaring is vitaal voor het succes van een platform. De gebruikerservaring ontwikkelen wij samen met jouw organisatie om het platform zo relevant mogelijk te maken voor de gebruikers. Tijdens de bouw besteden we vervolgens speciale aandacht aan gebruiksvriendelijkheid door middel van User Experience & Digital Design.

In-Control

Lees Meer

Wij werken met een state of the art CMS. Hierdoor ben jij volledig in control over de look & feel van het platform. Dankzij een geïntegreerde marktplaats is het niet nodig om dure developers of consultants in te huren voor het inrichten of aanpassen van de omgeving. Mocht het voor jullie te complex worden of hebben jullie simpelweg geen tijd om aandacht te besteden aan de looks en feel van het platform, dan zitten wij klaar om jullie direct verder te helpen en alle wensen en eisen in het platform te integreren.

Naast het feit dat je zelf in control bent over je platform, is het ook een fijne bijkomstigheid dat je bestaande systemen kunt koppelen aan jouw nieuwe platform. Onze API-first werkwijze maakt dit mogelijk en zorgt dat verschillende applicaties naadloos op elkaar aansluiten. Het platform fungeert als de tussenlaag die de verschillende databronnen met elkaar verbindt en jouw landschap overzichtelijk en bewerkbaar houdt.

Price-Plan

Lees Meer

Bepaal zelf hoe je betaalt en van welke services je gebruik zou willen maken. Wij begrijpen heel goed dat een custom-build platform voor de ene organisatie meer binnen handbereik ligt dan voor de ander. Daarom laten wij klanten zelf bepalen hoe ze willen betalen en van welke service ze gebruik willen maken.

Samen eens sparren?

Van visie naar product in 7 duidelijke stappen

Wij identificeren de business goals en bepalen welke rol het platform kan spelen om deze doelen te behalen. Waar staan we nu, waar werken we naartoe en welke stappen zijn er nodig om die doelen te bereiken?

Eerst even pas op de plaats voordat we uit de startblokken schieten. Tijdens de onderzoeksfase brengen we de doelgroep en context van het platform in kaart, om zo in een later stadium doelbewust te kunnen werken en snel te kunnen schakelen.

Afhankelijk van de wensen, eisen en technische specificaties van het platform adviseren we je graag over het juiste CMS-systeem, framework of de beste front-end technieken.

Een platform bouwen doe je samen. We werken Agile, ontwikkelen met de nieuwste technieken, leveren continu nieuwe onderdelen op en toetsen gedurende het gehele proces of we nog op de goede weg zijn.

Je kunt erop vertrouwen dat onze bedrijfsvoering, informatiebeveiliging, klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening goed voor elkaar zijn dankzij de ISO27001 certificering van onze developers.

Wanneer het platform online gepubliceerd is, begint het echte werk pas! We verzorgen het complete beheer: van vrijblijvende support en onderhoud tot en met 24/7 SLA’s.

Afhankelijk van de gekozen service, blijft BookThat Group support leveren en doorontwikkelingen doorvoeren. De opties hiervoor zijn verder omschreven bij ons pricing-model. 

Pricing

Bepaal zelf hoe jij betaalt en welk niveau van service het beste bij jouw situatie past!

Het idee is ontstaan vanuit de gedachten dat platformen voor iedereen bereikbaar zouden moeten zijn. Wij begrijpen heel goed dat een custom-build platform voor de ene organisatie meer binnen handbereik ligt dan voor de ander. Met ons “subscription-model” proberen wij de drempel voor organisaties te verlagen om een succesvol eigen platform te ontwikkelen en daardoor tegen relatief lage kosten nieuwe kansen te ontdekken. 

 

Subscription model:

Bij het subscription model betaal je maandelijks abonnementskosten + een kleine investering vooraf als kick-starter van het project. Bij dit model wordt de klant geen eigenaar van het platform en zullen wij al het beheer, onderhoud en support verzorgen. De klant blijft vanzelfsprekend wel eigenaar van het concept en data. *

*De maandelijkse kosten en eenmalige investering worden bepaald op basis van de omvang van het platform en de gekozen services.

Éénmalige betaling:

Bij gebruik van de éénmalige betaling kan de klant zelf eigenaar worden van het platform en er dus voor kiezen om na overdracht alles in eigen beheer te houden. Uiteraard is het ook mogelijk om al het beheer, onderhoud en support door BookThat Group uit te laten voeren. *

* De investering van het platform wordt bepaald op basis van het totale project. Daarnaast zijn aanvullende kosten afhankelijk van de gekozen services.

Optie 1

Eenmalig & subscription
  • Beheer
  • Onderhoud
  • Support

Optie 2

Eenmalig & subscription
  • Beheer
  • Onderhoud

Optie 3

Eenmalig
  • Support

Optie 4

Eenmalig

FAQ

Een goed werkend platform ondersteunt, automatiseert, integreert en communiceer. Daarnaast is een platform ontworpen om eenvoudig en snel bediend te worden door de gebruiker.

Veilig, dynamisch en gebruiksvriendelijk. Onze software helpt jou bij het creëren van nieuwe businessmodellen, het verbinden van communities, het realiseren van unieke klantervaringen of het versnellen van de time-to-market. 

Daarnaast biedt een platform de mogelijkheid voor medewerkers om slimmer en sneller kunnen werken door essentiële systemen aan elkaar te koppelen. 

Een platform is een digitaal gedreven organisatiemodel (ecosysteem) dat gebruik maakt van gestandaardiseerde organisatiebouwstenen: technologie, infrastructuur, communicatie, workflows, standaarden, protocollen, etc. In de praktijk al snel een hybride mix van online-, digitale-, maar ook offline- en fysieke bouwstenen.

Een applicatie kan objectief gezien ook een website zijn. Immers hebben veel complexe webapplicaties ook een toegankelijke voorkant die opvraagbaar is via een browser. Een webapplicatie gaat echter verder dan het informeren of overtuigen van bezoekers. Webapplicaties bieden de gebruiker extra functionaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een klantportaal, offertemodule of planningssysteem. Kenmerkend hiervoor is dat deze veelal niet voor iedereen toegankelijk zijn. Ook de waarde van een webapplicatie wordt veelal gerealiseerd door de processen die op de achtergrond (back-end) plaatsvinden i.p.v. aan de voorkant.

Laten wij eens koffie drinken om te ontdekken of wij jouw visie kunnen vertalen naar een tastbaar product! 

Ons white-label product staat aan de basis van elk platform, dit zou je kunnen beschouwen als de eerste 40% van het ontwerp. Wij geloven dat bijna alle platformen deze eerste basis kunnen gebruiken. De overige 60% is volledig maatwerk en wordt specifiek ontwikkeld op basis van jouw eisen en behoeftes. 

Op het moment dat de eerste 40% niet volstaat als basis, betekent dat niet dat wij jouw toekomstige platform niet kunnen bouwen. Het betekent enkel dat wij de basis opnieuw gaan ontwikkelen.

Er zitten dus geen limieten aan de mogelijkheden: als jij het kan dromen, dan kunnen wij het bouwen! 

Benieuwd naar onze gedachtengang achter een white-label product? Lees hierboven het stuk “Lekker anders” of ga naar “ons verhaal”. 

Email Address

ekris@bookthat.nl

Telephone Number

+31 6 31 66 89 27

.site-footer { background-color: #e226; }