Klantcases

SIMA // Covebo

Stefan, Isabelle en Lars zijn alle drie medewerkers van EU-Facility Services, onderdeel van de House of Covebo familie. Alle drie werken ze met SIMA.

EU-Facility Services is een onderdeel van de House of Covebo. Covebo is een uitzendpartij met bijna 10.000 uitzendkrachten en telt zelf ruim 500 medewerkers verspreid over locaties in 7 landen. Stefan, Isabelle en Lars werken alledrie op de locatie in Nijkerk en werken samen aan het beheer van de 900 particuliere woningen en meerdere campussen die speciaal ingericht zijn voor uitzendkrachten. Met deze grote hoeveelheid bedden is het een hele taak voor de drie om de kwaliteit van huisvesting op peil te houden en tegelijkertijd het werk overzichtelijk te houden. Ze zijn dan ook blij dat hij ongeveer een half jaar geleden de samenwerking is gestart met BookThat Group en is overgestapt naar beheersoftware SIMA. Klik op de knop en lees meer over de persoonlijke ervaringen van Stefan, Isabelle en Lars met SIMA!

 

Intergamma

Intergamma (Gamma en Karwei Nederland) had behoefte aan een reserveringstool om nieuwe ambities en proposities mogelijk te maken.

Door gebruik te maken van een online platform kunnen wij klanten de mogelijkheid bieden om een afspraak te maken op het gebied van Raamdecoratie, Personal Stylisten, Duurzaamheidsadvies of een personal shopper.

Via dit platform wil Intergamma haar klanten een grotere mate van service aanbieden en de shop ervaring verder personaliseren. 

BookThat heeft een state-of-the-art platform ontwikkeld waar klanten eenvoudig afspraken kunnen maken maar tegelijkertijd ook de benodigde informatie met specialisten van de bouwmarkt kunnen delen.

Ook heeft de bouwmarkt een eenvoudige tool om afspraken te beheren en contact te onderhouden met klanten.

Het platform is volledig mobile first ontwikkeld. Klanten van Intergamma hoofdzakelijk via deze weg gebruik maken van de online omgeving. 

Ook de uitgebreide rapportagemogelijkheden geven Intergamma de mogelijkheid om actief en snel te sturen.

Heyu

Heyu is geboren vanuit de overtuiging én ervaring dat een professional die zelf kiest ( in plaats van gekozen wordt)  en zelf zijn volgende stappen bepaalt, terecht komt op de juiste plek die bevorderlijk is voor zijn of haar persoonlijke ontwikkeling en geluk.

Het inititief inspireert professionals om te bewegen. Figuurlijk (zelfkennis en -groei) en letterlijk (naar een plek die past bij je kunnen, willen en wensen). Iedereen verdient een werkomgeving waarin je de beste versie van jezelf kunt zijn.

Wij richten ons op professionals die in beweging zijn of bewogen willen worden om het beste uit zichzelf te halen.

Het is dan ook tijd om afscheid te nemen van het ouderwetse sollicitatieproces. Daarom draait Heyu het systeem om. Op Heyu test je je persoonlijkheid, drijfveren en cognitieve capaciteit. Wij verrassen je vervolgens met banen die perfect bij je passen – ook als je eigenlijk niet op zoek bent. Met wie je verder gaat? Dat is aan jou. Zo solliciteert je volgende baan bij jou. Dus bye vooroordelen, cv’s en mooie praatjes. Hey toekomst!

Door de komst van van Heyu, verdwijnt de ouderwetse manier van matchen die is gebaseerd op werkervaring of studie naar de achtergrond. In plaats daarvan wordt er gekeken of een persoon écht past bij het bedrijf of de functie.

Matches worden niet meer gemaakt op basis van het verleden, maar op basis van persoonlijkheid, cultuur, drijfveren en cognitief vermogen.

Hey future, Heyu!

Gemeente Waalwijk / MYinfoNL app

Uit onderzoek is gebleken dat arbeidsmigranten een hoge mate van afhankelijkheid hebben. Dit komt mede door het gebrek aan duidelijke, meertalige informatie over wonen en werken op lokaal niveau. Arbeidsmigranten geven aan dat er geen centraal meertalig platform is waar zij informatie kunnen verzamelen of met vragen terecht kunnen.

Daarnaast geven arbeidsmigranten aan dat er behoefte is aan goede en betrouwbare informatie over dienstverlening zoals informatie over hun nieuwe woonomgeving, het leren van de Nederlandse taal of het volgen van een integratietraject. Door het gebrek aan deze informatie voelen zij zich geen volwaardige inwoner van Nederland en hebben zij moeite met integreren en participeren in de (lokale) samenleving. Hierdoor worden ze ook niet gestimuleerd om langer te verblijven in Nederland.

Arbeidsmigranten die voor een korte periode in Nederland blijven, geven aan problemen te hebben met de versnippering van het aanbod van de juiste informatie. Door deze versnippering is het ook lastig om te weten waar arbeidsmigranten terecht kunnen wanneer zij bijvoorbeeld gezondheidsklachten hebben of het gevoel hebben dat er misbruik van ze gemaakt wordt.

Uit divers onderzoek komt naar voren dat er veel belangstelling is voor een online meertalig informatiepunt waar arbeidsmigranten terecht kunnen met vragen en problemen rondom wonen, werk en nationale regelgeving.

De MYinfoNL app helpt lokale overheden bij het creëren van een centraal, meertalig informatiepunt. De app is eenvoudig te bedienen en toegankelijk voor alle arbeidsmigranten binnen de gemeente.

Via deze app wordt er hulp geboden aan arbeidsmigranten om zowel nu als in de toekomst goed geïnformeerd de juiste stappen te zetten op weg naar een veilige en prettige woon, werk omgeving. Dit draagt bij aan een waardevolle plek binnen de Nederlandse samenleving. 

WinkelNuVeilig.nl

Tijdens de COVID-19 lockdown van 2021 besloot het kabinet dat winkelen op afspraak de enige mogelijkheid was voor Nederlandse winkeliers om toch klanten te kunnen verwelkomen. 

Dit zorgde voor een enorm vraagstuk in de Nederlandse Retail sector, want hoe zet je een afspraken tool op voor honderden winkels binnen vijf dagen? Een tool waarbij security en performance extreem belangrijk zijn?

Voor dit vraagstuk is BookThat aan de slag gegaan voor meer dan 20 retailers, waaronder bedrijven als Blokker, Intertoys, Livera, Gamma, Karwei, BCC en nog veel meer.

Er moest een tool ontwikkeld worden waar binnen vijf dagen 1.800+ winkels mee konden werken. Dit hield in dat meer dan 10.000 medewerkers op dagelijkse basis een nieuwe tool moesten gaan gebruiken, zonder dat zij hier ook maar enige vorm van training of onboarding voor zouden krijgen.

Om dit mogelijk te maken ontwikkelde BookThat winkelnuveilig.nl. Dit is een platform waar retailers al hun winkels automatisch konden onboarden en afspraken konden laten inplannen door hun klanten. Hierbij moest ook rekening worden gehouden met de capaciteit, vrije tijdsvakken en corona checkvragen.

Het platform bood klanten de mogelijkheid om op basis van hun locatie de dichtstbijzijnde winkel met een vrije winkelplek te vinden en vervolgens binnen no time een afspraak te plannen.

In de praktijk kende het platform in een kleine 8 weken meer dan 18 miljoen bezoekers en bijna 3 miljoen reserveringen. Dit was allemaal mogelijk zonder afbreuk te doen aan de perfomance of security issues.

Een mooi staaltje werk dus op het gebied van snelheid, samenwerking en schaalbaarheid!

Samen eens sparren?
.site-footer { background-color: #e226; }