Bookthat Group

De visie van BookThat ontstond doordat we zagen dat er naast de grote platformen zoals Uber, Airbnb, Booking.com en Amazon ook nog veel ruimte was voor kleinere platformen in de niche markten.

Het begin van de platform revolutie

Wij zagen echter ook direct de problemen die naar voren komen bij het bouwen van een platform; het gaat gepaard met hoge kosten vooraf, onzekerheid over slagingskansen en er is veel technische kennis nodig om een platform te bouwen. Dit soort problemen kunnen ervoor zorgen dat het uiteindelijk lastig wordt om daadwerkelijk een platform te bouwen en te publiceren. Vanuit deze gedachte ontstond het idee van BookThat, met de ambitieuze droom om het bouwen van platformen toegankelijker te maken. 

Zou het mogelijk zijn om een platform blueprint te bouwen; een blueprint waardoor platformen niet in zes tot negen maanden, maar in twee tot drie weken gelanceerd kunnen worden? Een blueprint waardoor initiële investeringen geen tonnen hoeven te kosten, maar juist een fractie van de prijs? Een oplossing die ervoor zorgt dat de droom van een eigen platform werkelijkheid wordt en niet alleen een gedachte blijft omdat je niet de juiste middelen hebt om de droom werkelijkheid te maken. Met dit uitgangspunt is BookThat in de loop van 2019 ontstaan. Dezelfde visie werd gedeeld door een groep Angel Investors en eerste aanjagers van de BookThat Group. Na maanden van ontwikkelen, brainstormen en investeren zag ons eerste product begin 2020 het levenslicht: een eigen platform in de entertainment wereld, de belichaming van onze filosofie op basis van hedendaagse producten. Tegenwoordig draaien er tientallen partijen op onze blueprint, brengen wij daadwerkelijk een idee binnen twintig dagen naar een tastbaar product en lanceren wij op regelmatige basis eigen projecten. Dit alles is gebaseerd op de filosofie van efficiëntie, maar nog belangrijker “For The passion of People”. Want uit passie ontstaan de mooiste zaken! Vrijheid en creativiteit vormen voor BookThat Group nog steeds de kern. 

Om platformen toegankelijker te maken voor klanten, heeft BookThat een eigen white-label product ontwikkeld: het BT-Platform. Dit product staat altijd aan de basis van het platform dat wij voor onze klanten bouwen. Hierdoor kunnen wij platformen efficiënter ontwikkelen, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit of functionaliteit.

FAQ

BookThat Group: is een softwareleverancier met een groot scala aan producten die verder op deze website worden toegelicht. 

BookThat Flex: helpt vastgoedeigenaren met het verminderen van hun leegstand en dus met het verhogen van het rendement. Deze leegstand wordt verhuurd aan organisaties die opzoek zijn naar tijdelijke huisvesting, voor bijvoorbeeld het huisvesten van arbeidsmigranten. 

BookThat Entertainment: BookThat.nl is het online platform voor creatieve mensen die van hun passie en talent hun werk willen maken. Een online platform waar iedereen kan werken aan zichtbaarheid & talenten, zodat zij uiteindelijk op hun droompodium komen te staan.

Heyu Works: is een initiatief waarbij professionals centraal staan om hun talenten en persoonlijkheid. De focus bij het vinden van een baan ligt hierbij niet alleen op opleiding en werkervaring, maar ook de achterliggende psychologische aspecten die op lange termijn zorgen voor een waardevolle en duurzame match tussen professional en werkgever. 

Als softwarebouwer zijn de mogelijkheden oneindig en daarom komen wij graag met jou in contact om te horen waar jij naar opzoek bent. Onze producten zijn allemaal volgens een bepaalde filosofie ontwikkeld en lossen specifieke problemen op van onze klanten. 

Echter begrijpen wij goed dat sommige behoeften en uitdagingen maatwerk vereisen. Daarom gaan wij graag met jou in gesprek om te praten over jullie wensen.

Neem snel een kijkje op de Bij ons werken pagina of bekijk alvast onze pagina op Heyu om een goed beeld van ons te krijgen.