Platforms zijn maatwerk

1. Digitale strategie

Wij identificeren de business goals en bepalen welke rol het platform kan spelen om die te behalen. Waar staan we nu, waar werken we naartoe en welke stappen zijn er nodig om die doelen te bereiken?

2. Onderzoek

Eerst een pas op de plaats voordat we uit de startblokken schieten. Tijdens de het onderzoek brengen we de doelgroep en context van het platform in kaart, om zo in een later stadium doelbewust te kunnen werken en snel te kunnen schakelen.

3. Ontwikkeling

Afhankelijk van de wensen, eisen en technische specificaties van het platform adviseren we je graag over het juiste CMS-systeem, framework of de beste front-end technieken.

4. Agile samenwerking

Een platform bouwen doe je samen. We werken Agile, ontwikkelen in ……., leveren continu nieuwe onderdelen op en toetsen doorlopend of we nog op de goede weg zijn.

5. Privacy & Security

Je kunt erop vertrouwen dat onze bedrijfsvoering, informatiebeveiliging, klanttevredenheid en kwaliteit van onze dienstverlening dik in orde is dankzij de ISO27001 certificering van onze developers.

6. Support & Onderhoud

Bij livegang van het platform begint het eigenlijk pas! We verzorgen het complete beheer: van vrijblijvende support en onderhoud tot en met 24/7 SLA’s.

.site-footer { background-color: #e226; }