Controle rapporten

Automatisch gegenereerde checklists zorgen ervoor dat er niks meer wordt vergeten en geven daarnaast direct inzicht in de status van een woning of kamer.

check-list

Wat zijn controle rapporten?

Controlerapporten in SIMA worden automatisch samengesteld op basis van de inventaris die in een woning aanwezig is en de SNF-controlevragen die vereist zijn om aan de norm voor huisvesting te voldoen. 

Deze controlerapporten helpen beheerders met het nauwkeurig controleren van de woning en geeft hen de mogelijkheid om issues, schade of hygiëne meldingen te registeren. Ter ondersteuning van deze bevindingen, kunnen beheerders per melding zowel opmerkingen als foto’s toevoegen.   

Hoe gebruik je controle rapporten?

Elke huisvestingslocatie bevat haar eigen unieke controlerapport die de beheerder helpt bij het controleren van desbetreffende slaapkamer, keuken, tuin of zelfs misschien wel de gehele woning.

Een controle rapport start altijd met een aantal SNF-vragen en de invoering van de meterstanden. Vervolgens gaat SIMA vragen stellen over de algehele status van de kamer en de inventaris die daarin aanwezig is. Een beheerder kan per vraag aangeven of de status goed, acceptabel of slecht is. Vervolgens kan hij per item ook opmerkingen en foto’s toevoegen ter ondersteuning van zijn bevindingen. 

Na het afronden van een controle wordt er door SIMA een compleet controlerapport gegenereerd. Deze wordt direct toegevoegd aan het digitale dossier van de desbetreffende woning. Daarnaast is het mogelijk om het rapport direct per e-mail te versturen. Vervolgens maakt SIMA van alle issues, schade of hygiëne meldingen die in het rapport zijn gemeld, een los ticket die wordt opgenomen in de issue module. Vanuit deze module kan vervolgens bepaald worden wat er met deze specifieke melding moet gebeuren. 

Waarom controle rapporten generen in SIMA?

Door de grote omloopsnelheid van huisvesting en inventaris in de wereld van tijdelijke huisvesting, wordt jullie totale portfolio intensief gebruikt. Naast het feit dat het regelmatig controleren van jullie vastgoed een vereiste is vanuit de SNF, is het natuurlijk voor jullie zelf ook belangrijk om de kwaliteit van de huisvestingslocaties op peil te houden. Dit bespaart kosten, voorkomt ontevreden werknemers en zorgt er ten alle tijden voor dat jullie voldoen aan de wettelijke norm- en regelgeving.

Daarnaast wordt er een volledige historie en logboek opgebouwd van alle controles die zijn uitgevoerd per huisvestingslocatie. Deze historie is terug te vinden in het digitaal dossier. Op basis van deze gegevens wordt ook constant de dashboard module up-to-date gehouden met bijvoorbeeld actuele gas-, water-, en lichtstanden, SNF-rapportages en toekomstige keuringen van bijvoorbeeld brandblusser of CV installaties.

 

“SIMA heeft ons geholpen om een digitale transformatieslag te maken op het gebied van beheer”

______________________

Marc van de Veen
Covebo uitzendgroep

Vertrouwd door
.site-footer { background-color: #e226; }