Digitaal dossier

Altijd een actueel overzicht van de gehele gebruikershistorie van alle huisvestingslocaties.

download

Wat is een digitaal dossier?

Het digitale dossier in SIMA verzamelt alle essentiële informatie rondom huisvestingslocaties. Van contracten en inventaris tot aan afgeronde controle rapporten; alle informatie is ten allen tijde eenvoudig op te roepen en vanaf elk type apparaat in te zien of te downloaden.  

Voorkom versnippering van informatie door alle documentatie op één plek te bundelen en inzichtelijk te maken. Daarnaast heb je door middel van de kaartweergave een visueel overzicht van alle huisvestingslocaties en waar ze zich bevinden.

Hoe gebruik je een digitaal dossier?

Bij het aanmaken van een woning wordt het digitale dossier gevuld met de op dat moment beschikbare informatie van deze locatie. Is het informatieoverzicht nog niet compleet? Geen stress! Je kunt de informatie namelijk altijd nog achteraf eenvoudig wijzigen of aanvullen. Daarnaast zorgt SIMA ervoor dat jij niks vergeet in te vullen door jou eraan te herinneren welke zaken aangevuld of opgelost moeten worden.

Nadat een locatie is toegevoegd aan SIMA begint het echte werk pas. Periodieke controles, SNF-rapportages, openstaande issues en afgeronde taken; jullie digitale dossier wordt constant aangevuld met de informatie die voortkomt uit acties die jullie met SIMA ondernemen. Door de veelzijdigheid aan acties die je kan uitvoeren met SIMA en de documentatie die hier automatisch door wordt gegenereerd, heb je per woning altijd een uitgebreid dossier met informatie bij de hand.

Waarom het digitaal dossier in SIMA?

Met een digitaal dossier voorkom je de versnippering van documenten en gegevens door alles op één plek te bewaren. Daarnaast bouwt SIMA een historie op van alle handelingen, mutaties en rapportages die gedurende een bepaalde periode zijn opgebouwd. Zo kun je altijd alles terugvinden.

Een goed gevuld en accuraat digitaal dossier zorgt er ook voor dat de dashboard module van SIMA optimaal werkt. Hierdoor kunnen jullie eenvoudig inzicht en overzicht creëren van jullie gehele huisvestingsportfolio. 

“SIMA heeft ons geholpen om een digitale transformatieslag te maken op het gebied van beheer”

______________________

Marc van de Veen
Covebo uitzendgroep

Vertrouwd door
.site-footer { background-color: #e226; }