Factureren

Eenvoudig factureren van openstaand-en afgerond werk vanuit de facturatie module.

invoice

Wat houdt factureren in?

SIMA biedt een standaard template aan om facturen op te stellen. Dit template maakt het erg eenvoudig om facturen op te stellen en te versturen. Daarnaast is het ook mogelijk om SIMA automatisch facturen te laten genereren op basis van openstaand en afgerond werk dat reeds bekend is binnen SIMA. Is er een taak aangemaakt waarbij middelen vanuit jullie inventaris nodig zijn en die vervolgens gefactureerd moeten worden? Dan wordt deze gebruikte middelen direct toegevoegd aan de factuur, dit hoef je dus niet handmatig te doen.

Is de factuur klaar? Dan kan je deze direct versturen naar de klant en jullie eigen boekhoudpakket of downloaden als PDF op je apparaat. 

 

Hoe gebruik je de facturatie module?

Het creëren van een factuur start met het selecteren van de desbetreffende debiteur. Wanneer de debiteur al bekend is binnen SIMA omdat hij al eerder als relatie of contact was toegevoegd, dan kan je de gegevens hier selecteren waardoor ze automatisch aan de factuur worden toegevoegd. Mocht de debiteur er nog niet instaan, dan kan je deze gegevens ook handmatig toevoegen.

Komt een factuur voort vanuit een melding of taak in SIMA? Dan wordt de informatie die relevant is ook direct toegevoegd aan de factuur. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om handmatig details toe te voegen op basis van eigen invulling. Selecteer per regel het aantal producten/uren, de prijs en het gewenste BTW percentage en maak zo je factuur compleet.

Factuur klaar? Stuur deze dan direct via SIMA door naar de klant en jullie eigen boekhoudpakket. Daarnaast kun je ook automatisch een export genereren en de factuur daarmee alle facturen opslaan op je apparaat.

Waarom factureren in SIMA?

Het beheren van jullie huisvestingsportfolio brengt enorm veel werk met zich mee. SIMA maakt het nu mogelijk om dit werk direct te factureren en rechtstreeks naar de debiteur en jullie boekhoudpakket te versturen. Dit maakt jullie werk efficiënter en een stuk overzichtelijker.

“SIMA heeft ons geholpen om een digitale transformatieslag te maken op het gebied van beheer”

______________________

Marc van de Veen
Covebo uitzendgroep

Vertrouwd door
.site-footer { background-color: #e226; }