Huisvesting planning

Altijd inzicht in de capaciteit en bezetting van jullie huisvestingsportfolio.

house

Wat is een huisvesting planning?

Een huisvesting planning geeft inzicht in de huidige capaciteit van het gehele vastgoedportoflio. Het laat zien welke kamers beschikbaar zijn en welke bezet zijn, door wie en voor welke periode. Daarnaast heb je inzicht in de aangevraagde capaciteit vanuit diverse vestigingen en kan je met een stukje dashboarding inzien hoeveel bedden er in een selecte periode worden aangevraagd en daadwerkelijk worden afgenomen.

Ook is het erg eenvoudig om bewoners in-uit te checken of te verplaatsen binnen je vastgoedportofolio.

Hoe gebruik je de planning?

De huisvestingsplanning van SIMA biedt een totaal overzicht van alle huizen binnen het systeem en de actuele of toekomstige bezetting. Door een huis te selecteren, krijg je direct inzicht in de huidige bewoners, maar ook in de totale historie van bewoners. Daarnaast heb je met een stukje dashboarding altijd een up-to-date analyse beschikbaar van de aanvraag en daadwerkelijke afname van bedden, zowel algeheel als op vestigingsniveau .

Naast inzicht in de planning, is het ook mogelijk om bewoners te verplaatsen binnen jullie huisvestingsportfolio. 

Waarom je huisvesting plannen in SIMA?

Met de huisvesting planning in SIMA behoud je altijd goed overzicht van de bezettingsgraad van het vastgoed en de gehele historie aan bewoners. Je krijgt daarnaast toegang tot analyses die jou onder andere inzicht geven in de aangevraagde bedden per klant/vestiging en de daadwerkelijk afgenomen plekken. Hierdoor kun je ook beter anticiperen op toekomstige aanvragen en kan jij je werk efficiënter uitvoeren.

“SIMA heeft ons geholpen om een digitale transformatieslag te maken op het gebied van beheer”

______________________

Marc van de Veen
Covebo uitzendgroep

Vertrouwd door
.site-footer { background-color: #e226; }