Inventarisbeheer

Altijd inzicht in de inventaris
per kamer of per huis

online-shop

Wat is inventarisbeheer?

Inventarisbeheer biedt de mogelijkheid om de inboedel van huizen of kamers te standaardiseren in opgeslagen inventarislijsten. Met inventarisbeheer kun je inventaris toevoegen, verwijderen of wijzigen. Ook kan je te allen tijde de prijs en herkomst van een product inzien.

Hoe gebruik je inventarisbeheer?

SIMA biedt de mogelijkheid om inboedel van huizen of kamers te standaardiseren in opgeslagen inventarislijsten. Het is dus bijvoorbeeld mogelijk om een standaard inventarislijst voor een badkamer aan te maken die je vervolgens bij elke badkamer die je toevoegt aan een woning weer kan hergebruiken. Je hoeft deze lijst dus maar één keer handmatig in te voeren. De inventaris de je koppelt aan een bepaalde kamer komt ook terug in de controlerapporten. Op het moment dat je bijvoorbeeld een periodieke controle uitvoert, komt automatisch de inventaris die is gekoppeld aan het betreffende huis op het rapport te staan ter controle.

Waarom inventarisbeheer in SIMA?

Inventarisbeheer helpt jou met het aanmaken, vullen en controleren van de kamer of woning. Je hebt altijd inzicht in de status van je inventaris per kamer of woning.

“SIMA heeft ons geholpen om een digitale transformatieslag te maken op het gebied van beheer”

______________________

Marc van de Veen
Covebo uitzendgroep

Vertrouwd door
.site-footer { background-color: #e226; }