Werkplanning

Duidelijk overzicht van het ingeplande werk met omschrijving, foto's en logboek

calendar

Wat is een werkplanning?

Op basis van de openstaande taken vanuit de taakbeheer module, kan een werkplanning per persoon of team worden gecreëerd. Vanuit dit overzicht is het erg eenvoudig om het ingeplande werk per week of zelfs per dag in te zien.

 

Hoe gebruik je de werkplanning?

De werkplanning van SIMA is via elk type apparaat in te zien en aan te passen. Wanneer je op een taak klikt, krijg je toegang tot alle informatie over de melder van de taak, het adres, de deadlines, foto/video materiaal en een uitgebreide omschrijving over wat de taak precies inhoudt. 

Het is erg eenvoudig om een taak te updaten met aanvullende informatie of foto’s. Ook kan je een taak tussentijds van status veranderen zodat de back-office precies weet wat er speelt rondom de desbetreffende taak. 

Is een taak succesvol afgerond? Dan verdwijnt deze uit jouw werkplanning en komt deze tussen tussen de lijst met afgerond werk te staan. Aan de hand van een logboek is het erg eenvoudig in te zien welke mutaties er allemaal hebben plaatsgevonden en welke stappen er hebben plaatsgevonden om deze taak succesvol af te kunnen ronden. 

Waarom een werkplanning gebruiken in SIMA?

De werkplanning van SIMA biedt medewerkers in het werkveld alle handvatten om hun werkzaamheden succesvol uit te voeren door alle essentiële informatie op één plek te verzamelen. Daarnaast is het ook erg eenvoudig om de voortgang van de taak met de back-office te communiceren door tussentijdse updates door te voeren met beschrijvingen en foto/video materiaal. Zo kan de gehele organisatie inzien welk taken er open staan en wat de exacte status van al het openstaande werk is. 

“SIMA heeft ons geholpen om een digitale transformatieslag te maken op het gebied van beheer”

______________________

Marc van de Veen
Covebo uitzendgroep

Vertrouwd door
.site-footer { background-color: #e226; }