SIMA, Simply Managed Assets

Eenvoudig beheer van huisvesting, inventaris en mobiliteit. Een totaaloplossing voor uitzendorganisaties en huisvesters die te maken hebben met tijdelijke huisvesting en het beheer daarvan.

Video afspelen

Efficiënt beheer met SIMA.

SIMA is speciaal ontwikkeld voor de uitzendwereld met kennis van de actuele problemen en tekortkomingen rondom het beheer van huisvesting, inventaris en mobiliteit. Verzamel alle informatie en documentatie van jullie portfolio op één plek en krijg inzicht in de actuele status van alle objecten. Maak eenvoudig in- en uit check rapporten op basis van automatisch gegenereerde checklists en verwerk schades of issues vanuit één centraal dashboard.

Waarom SIMA?

“SIMA heeft ons geholpen om een digitale transformatieslag te maken op het gebied van beheer”

______________________

Marc van de Veen
Covebo uitzendgroep

36-1

Controle uitvoeren en rapport genereren

Het uitvoeren en rapporteren van in-uit check controles was nog nooit zo makkelijk. Dankzij de app kunnen beheerders hun werkzaamheden eenvoudig uitvoeren vanaf elk type apparaat. Ter ondersteuning van de bevindingen van een beheerder, kunnen er foto’s geüpload worden die bijvoorbeeld schades of andere onregelmatigheden aantonen. 

Digitaal dossier

Voorkom versnippering van documenten en gegevens door alles op één plek te bewaren. Verzamel alle essentiële informatie in SIMA, zo is alles eenvoudig terug te vinden en eventueel te downloaden.  documentatie eenvoudig in SIMA met betrekking tot het beheer binnen jullie organisatie in SIMA. Documenten zijn eenvoudig te bundelen per woning, kamer of gebruiker. 

Inventarisbeheer

SIMA biedt de mogelijkheid om inboedel van huizen of kamers te standaardiseren in opgeslagen inventarislijsten. Deze lijsten vormen de basis voor het uitvoeren van controles in de huisvestingslocaties. 

Schade, issue & hygiene meldingen

In SIMA worden alle meldingen uit controlerapporten rondom schades, issues en hygiëne gebundeld in één totaaloverzicht. De beheerder kan hier eenvoudig via omschrijvingen en foto’s inzien wat de mankementen zijn die in controlerapporten naar voren zijn gekomen.

Meldingen die opgelost moeten worden, kunnen doorgezet worden naar de taakbeheer module en zullen vanuit daar worden opgenomen in de werkplanning.

Taakbeheer

De taakbeheer module geeft een duidelijk overzicht van alle openstaande taken welke voort zijn gekomen uit controles of handmatig zijn toegevoegd. Er kan gefilterd worden op open of gesloten taken per woning, kamer of gebruiker. Vanuit het dashboard is in één oogopslag duidelijk wat de actuele status is van een taak en wat de vervolgstappen zijn om deze af te ronden.

Werkplanning

Vanuit de taakbeheer module worden taken ingepland in de werkplanning. Een efficiënte werkplanning helpt de technische dienst met het in kaart brengen van het openstaande werk en de deadlines voor wanneer bepaalde taken afgerond moeten zijn. Net als alle andere functionaliteiten, is de werkplanning ontwikkeld om goed vanaf de elk type apparaat bediend te worden. 

Nieuwsgierig naar SIMA en alle andere functionaliteiten? Zoals de woningplanning? Plan dan snel een demo! 

Vertrouwd door

FAQ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

SIMA is zeer eenvoudig te integreren met jullie huidige softwarepakket. SIMA fungeert als uitbreiding op jullie bestaande softwarepakketten en integreert daardoor naadloos met bestaande technologieën en systemen. Het platform is ontwikkeld volgens het “API-first” principe wat ervoor zorgt dat deze integraties soepel verlopen. 

SIMA biedt de mogelijkheid om de informatie van het platform in meerdere voorkeurstalen in te stellen zodat het voor iedere gebruiker eenvoudig te gebruiken is.

SIMA is een Software-as-a-Service (SaaS) oplossing. Wij zorgen daarom voor de installatie, onderhoud en updates van de software.

.site-footer { background-color: #e226; }