SIMA - Beheersoftware voor de uitzendwereld

Een totaaloplossing voor uitzendorganisaties en huisvesters die te maken hebben met complex beheer van hun huisvestingsportfolio. ​
Vertrouwd door

750

+

Gebruikers

48000

+

Kamers beheert

25000

+

Aangemaakte taken

Video afspelen

*Klik op play om de video te starten

Efficiënt beheer met SIMA.

SIMA is ontwikkeld met kennis van alle hedendaagse uitdagingen binnen het beheer van huisvesting en inventaris in de uitzendwereld. 

SIMA bezit alle functionaliteiten om het beheerproces volledig te digitaliseren, automatiseren en documenteren. Verzamel alle informatie en documentatie van jullie portfolio op één plek en krijg inzicht in de actuele status van alle objecten. Maak eenvoudig in- en uit check rapporten op basis van automatisch gegenereerde checklists en verwerk schades of issues vanuit één centraal dashboard.

Bij de ontwikkeling van SIMA is rekening gehouden met alle wensen en eisen vanuit het keurmerk SNF. Hierdoor ondersteunt SIMA je niet alleen bij het verzamelen en aanleveren van de juiste informatie, maar maakt het SNF controles ook een stuk eenvoudiger, sneller en minder ingrijpend.

“SIMA heeft ons geholpen om een digitale transformatieslag te maken op het gebied van beheer”

______________________

Marc van de Veen
Covebo uitzendgroep

Handige functies

Functionaliteiten SIMA

Controle uitvoeren en rapporten genereren

Het uitvoeren van incheck, uitcheck of periodieke controles en het automatisch generen van rapporten was nog nooit zo makkelijk. Dankzij de app kunnen alle inspecties eenvoudig worden uitgevoerd vanaf elk type apparaat. Ondersteunend aan de inspecties kunnen foto’s en video’s geüpload worden die bijvoorbeeld schades of andere onregelmatigheden aantonen. 

Digitaal dossier

Voorkom de versnippering van documenten en gegevens door alles op één plek te bewaren. Verzamel alle essentiële informatie in SIMA, zo is alles eenvoudig terug te vinden en eventueel te downloaden of via de mail te versturen.  

Inventarisbeheer

SIMA biedt de mogelijkheid om inboedel van huizen en kamers te standaardiseren in opgeslagen inventarislijsten. Deze lijsten vormen de basis voor het uitvoeren van periodieke controles in de huisvestingslocaties en zorgen ervoor dat niks meer vergeten wordt tijdens de het uitvoeren van een controle. 

Schade, issue & hygiene meldingen

In SIMA worden alle meldingen uit controlerapporten rondom schades, issues en hygiëne verzameld en automatisch als losse tickets toegevoegd in één totaaloverzicht. Daarnaast biedt deze omgeving ook de mogelijkheid om losse tickets aan te maken voor issues die van buiten SIMA geconstateerd worden. 

Taakbeheer

De taakbeheer module geeft een duidelijk overzicht van alle openstaande taken per gebruiker, locatie of team. Taken komen voort uit issues, schade of hygiene meldingen waarvan besloten is dat deze opgelost moeten worden. Daarnaast is het ook mogelijk om losse taken aan te maken en toe te kennen aan de desbetreffende verantwoordelijke. 

Vanuit het dashboard is in één oogopslag duidelijk wat de actuele status is van een taak en wat de vervolgstappen zijn om deze af te ronden. 

Werkplanning

SIMA maakt het eenvoudig om een werkplanning op persoon of teamniveau te creëren. Deze planning wordt gemaakt op basis van openstaand taken, met bijbehorende informatie en foto’s te ondersteuning van de informatievoorziening. Dankzij de mobiele weergave, is het eenvoudig om de planning onderweg of in het werkveld te openen. Daarnaast is het erg gemakkelijk om openstaande taken te updaten of af te ronden, waarbij het mogelijk is om extra informatie of foto’s toe te voegen aan de ingeplande taak.

Huivesting planning

Het is mogelijk om ook jullie huisvestingsplanning binnen SIMA uit te voeren. Deze module maakt het eenvoudig om bewoners in-uit te checken of te verplaatsen binnen jullie huisvestingsportfolio. 

Daarnaast geeft SIMA altijd inzicht in de actuele bezetting, prijs per bed en de lopende afspraken met een verhuurder. 

Factureren

De facturatie module van SIMA maakt het eenvoudig om openstaande en afgeronde taken binnen SIMA op te nemen in een factuur.

Selecteer welke taken moeten worden opgenomen in de factuur en verdeel deze vervolgens op basis materiaal, uren en het gewenste BTW percentage. Vervolgens kan de factuur rechtstreeks met de debiteur en jullie eigen boekhoudpakket worden gedeeld.

Integraal Dashboard

Het integrale dashboard van SIMA zorgt voor sterke analyses en meer grip op de prestaties van jullie organisatie. SIMA vertaalt alle data uit het platform naar een gestructureerd overzicht per functionaliteit, gebruiker of locatie. Het dashboard biedt real- time inzicht in de huidige staat van belangrijke KPI’s en zorgt ervoor dat hier vervolgens gericht op kan worden aangestuurd.

 

Nieuwsgierig naar SIMA en alle andere functionaliteiten? 

Vertrouwd door

FAQ

SIMA is vanaf elk apparaat te bedienen. Hierdoor is SIMA ook on-the-go te gebruiken vanaf een mobiele telefoon of tablet.

SIMA is zeer eenvoudig te integreren met jullie huidige softwarepakket. SIMA fungeert als uitbreiding op jullie bestaande softwarepakketten en integreert daardoor naadloos met bestaande technologieën en systemen. Het platform is ontwikkeld volgens het “API-first” principe wat ervoor zorgt dat deze integraties soepel verlopen. 

SIMA biedt de mogelijkheid om de informatie van het platform in het Engels en Nederlands in te stellen.

SIMA is een Software-as-a-Service (SaaS) oplossing. Wij zorgen daarom voor de installatie, onderhoud en updates van de software.

.site-footer { background-color: #e226; }