Word jij onze nieuwe collega?

BookThat Group bestaat uit een mix van persoonlijkheden die elke dag het maximale uit zichzelf halen om beter te worden. Hierbij gaat het niet alleen om beter worden in je werk, maar ook in samenwerken en leren. Hierdoor blijven wij op persoonlijk vlak ook doorgroeien. Wij houden van mensen die vragen stellen, leiding nemen en verantwoordelijkheid tonen. Wij geven jou de ruimte om te doen waar jij goed in bent en elke dag een stukje beter te worden.

    Nieuwsgierig? Ontdek meer over ons op Heyu!

Wat staat jou te wachten?

Wij zijn een ambitieus bedrijf: we groeien snel en werken samen met onze klanten aan gave, innoverende projecten. Veel van onze mensen zijn hun reis begonnen als stagiair(e), trainee of werkstudent die aan het einde van hun traject precies wisten in wat voor functie ze door wilden groeien binnen BookThat Group.

Wij stimuleren horizontale en verticale groei dus jij bent en blijft altijd de baas over jouw eigen succes. Toon initiatief, neem de leiding en creëer kansen door ernaar te vragen. Vertel ons wat jij wilt bereiken en we zullen jou helpen om daar te komen. Groei door je talent te ontwikkelen en voel je gelukkig bij hetgeen dat jij elke dag mag doen!

Wij houden van flexibiliteit, verantwoordelijkheid, vrijheid, passie en gezelligheid. Als jong bedrijf zijn wij bezig met het creëren van een passende bedrijfscultuur. Wanneer jij bij BookThat Group komt werken, verwachten wij dat jij ons hierbij helpt en samen met ons opzoek gaat naar datgene wat wij elke dag willen uitdragen en creëren voor onze medewerkers.

Flexibiliteit

Vanuit huis, op kantoor of tijdelijk in het buitenland? Wij geven jou de flexibiliteit om te werken waar jij dat wilt.


Oneindige groei

We vinden ontwikkeling héél belangrijk. Daarom bieden wij workshops, trainingen en online-cursussen aan om jezelf verder te ontwikkelen. Wij stimuleren jouw persoonlijke groei en daarom betalen wij 50% mee aan niet werk gerelateerde trainingen en cursussen.

Vrijheid en impact

Je krijgt de vrijheid om binnen dit jonge & dynamische bedrijf jouw eigen loopbaan te vormen. Nieuwe initiatieven starten, verantwoordelijkheid pakken en impact maken is wat we van jou verwachten!

Cultuur

BookThat Group bestaat uit vriendelijke, behulpzame en gedreven mensen. Wij werken, groeien, ontdekken en creëren samen. Dit betekent ook dat wij samen successen vieren en niet vies zijn van een flink portie gezelligheid!

VACATURES

Full-stack developer

Junior sales manager

Online marketeer

Email Address

ekris@bookthat.nl

Telephone Number

+31 6 31 66 89 27

.site-footer { background-color: #e226; }